Diensten

Van verwarming tot airconditioning
en van de badkamer tot het dak

Loodgietersbedrijf Van Grinsven biedt u een uitgebreid dienstenpakket:

Verwarming

Welke cv-ketel past het beste bij uw situatie? Welke duurzame oplossingen, zoals een warmtepomp of zonnepanelen, zijn mogelijk? Loodgietersbedrijf Van Grinsven geeft u een helder advies en verzorgt indien nodig een compleet ontwerp. Ook de installatiewerkzaamheden en het onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen.

Sanitair

Of het nu gaat om het vervangen van een wastafel of een compleet nieuwe badkamer, loodgietersbedrijf Van Grinsven verzorgt het graag voor u. U kiest het sanitair uit bij een showroom in de buurt en wij regelen dat alles perfect in orde komt. Altijd op basis van een heldere offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Dakbedekking en zinkwerk

Stuurt u ons gerust het dak op! Loodgietersbedrijf Van Grinsven is thuis in zowel kunststof als bitumineuze dakbedekking, zinken daken en gootwerk. Aanleg, renovatie en onderhoud: we verzorgen het allemaal op hoog niveau.

Luchtbehandeling

Een aangenaam binnenklimaat staat of valt met de juiste luchtbehandeling. Dat geldt zowel voor woningen als in de utiliteitsbouw. Loodgietersbedrijf Van Grinsven adviseert u graag over ventilatiesystemen, airconditioning en duurzame oplossingen zoals warmteterugwin-units. Natuurlijk verzorgen we ook de aanleg en het onderhoud.

Duurzame energie heeft de toekomst.

Hiermee spaart u het milieu en bespaart u op de almaar stijgende kosten van traditionele energiebronnen. Als Bespaarinstallateur weet loodgietersbedrijf Van Grinsven alles over de nieuwste mogelijkheden, van zonneboiler tot warmtepomp.

Elektrotechniek

Voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van uw complete elektrische installatie kunt u terecht bij ons zusterbedrijf Copal Installatietechniek. Maakt elektrotechniek onderdeel uit van een opdracht, dan zorgen wij voor de coördinatie. Eén aanspreekpunt dus.

Service & onderhoud